Om oss

Widgrens
bokföringsbyrå

Widgrens bokföringsbyrå är en redovisningsbyrå & bokföringsbyrå i Uppsala som verkat i denna bransch över 30 år. Alla rådgivare du möter hos oss är auktoriserade redovisningskonsulter. Anlitar du oss som din redovisningsbyrå & bokföringsbyrå i Uppsala får du en komplett lösning för ditt företag.

Vår verksamhet bygger på kvalitet vilket innebär att vi kan ge dig lösningar som är bra och effektiva och det viktigaste av allt, korrekta.  Vi följer alla föreskrivna lagar och reglar, samt att vi följer dig hela vägen och anpassar redovisningen efter dina önskemål och krav.

 

Hos oss får ett personligt bemötande och vi strävar efter att bygga bra relationer med våra kunder samtidigt som du får en redovisningsbyrå & bokföringsbyrå i Uppsala med hög kompentens. Vi har alltid tid över för dig, så tveka inte att ta upp luren och ringa oss när du än behöver. Våra kunder är mer än bara affärer, vi vill ha personliga relationer som vårdas på ett bra sätt.

Vi på Widgrens bokföringsbyrå är lyhörda och ser till att allt blir rätt från början. Vi ser ständigt till att utveckla oss och höja vår kompentens genom utbildning. Allt för att du och ditt företag ska få rätt hjälp och en hög kvalitet på alla tjänster.

Vi är medlemmar i SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund).

Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte på att höra av er.