REFERENSER

Donec ullamcorper libero et turpis aliquet venenatis. Sed tristique orci a mauris consequat, sit amet placerat erat tincidunt.

Rätt kompetens och hög servicenivå i 18 år

Jag är vd och ägare till Plåtkompaniet Norling AB här i Uppsala. I dag är vi ca 30 anställda och växer. Min uppfattning är att varje företag har en skyldighet att arbeta med en bra auktoriserad bokföringsbyrå och det gör vi. Vi har anlitat Widgrens sedan 1999 och jag är mycket nöjd. De hjälper oss med det mesta inom ekonomi och bokföring, från att redovisa moms och arbetsgivaravgifter till årsboksslut och deklarationer. Jag anlitar dem även som rådgivare inom arbetsrättsliga och ekonomiska frågor. Widgrens är ett flexibelt företag med kompetenta medarbetare med hög servicenivå. Oavsett vem jag söker på Widgrens så är de snabba att återkoppla och har alltid bra svar på mina frågor. Vårt samarbete har fungerat problemfritt i tretton år, och jag är uppriktigt sagt väldigt tillfreds.

”Jag rekommenderar gärna Widgrens vidare till andra företag”.
Gert Norlin
Vd, Plåtkompaniet Norling AB

Flertalet problemfria år med Widgrens

Jag är miljökonsult i eget företag och jobbar med miljöledning i stora bygg- och infrastrukturprojekt, som nya Slussen och Hagastaden. Som egenföretagare med tunga uppdrag, kan jag inte också sköta en allt mer komplicerade bokföring. Jag har provat andra bokföringsbyråer, men det har aldrig fungerat så bra som nu. De är noggranna och servicemedvetna, och jag uppskattar bredden på deras kompetens.
De hjälper mig med allt det löpande varje månad, men också med frågor kring tjänstebil, pensionsplanering och min privata deklaration. För mig fungerar Widgrens både som redovisningskonsulter och som en kompetent ekonomisk rådgivare. Det ger mig mer utrymme att sköta det jag är bäst på

”Jag rekommenderar gärna Widgrens vidare till andra företag”.
Kerstin Blix
Miljökonsult och egenföretagare.